dimecres, 9 d’octubre del 2013

Youtube: edició de vídeo

Logo Youtube
http://www.socialconsultingmedia.com/wp-content/uploads/2013/05/comercializaci%C3%B3n-de-una-peque%C3%B1a-empresa-en-YouTube.png

La feina d’aquesta setmana ha estat familiaritzar-nos més amb la coneguda web “youtube.com” i amb la infinitat d’opcions que té i que molts desconeixem.

A través d’un breu treball, hem practicat i après de forma ràpida com editar un vídeo dins la mateixa web youtube i posteriorment penjar-lo en el nostre canal.

La manera la qual hem fet el treball ha estat a través dels telèfons mòbils, ja que graven amb gran qualitat i amb les noves aplicacions, podem pujar-los fàcilment a youtube. D’aquesta manera ja tenim els vídeos dins el nostre perfil i ja no cal fer la feinada de traspassar-los via cable a l’ordinador i de l’escriptori al perfil.
Quan ja tenim tots els vídeos que volem usar en el nostre projecte final, premem sobre el botó que hi ha al costat del buscador youtube que diu: “penja un vídeo”.

Un cop dins aquest apartat, premem sobre la icona de “Editor de vídeo” i ens apareixerà una pàgina amb tots els vídeos anteriorment pujats i ja estarà llest per editar. 




A partir d’aquí, ja podem fer servir qualsevol de les eines que ens proporciona youtube, com afegir-hi les nostres pròpies fotografies, música, efectes de transició i d’imatge, text, etc. 


El treball que us penjaré a continuació, ha estat creat únicament amb el que he explicat amb anterioritat, agafant una música pròpia de youtube, els meus propis vídeos gravats amb el telèfon mòbil, transicions i text.

Espero que us serveixi aquesta petita guia per a les vostres pròpies creacions de vídeo. 

Us recomano que a l'hora de mirar el vídeo, cliqueu l’opció d’alta definició (HD), ja que la meva companya i jo, no vàrem saber fer-ho fer i ho vam gravar a una resolució mitjana. És tan fàcil com prémer sobre la icona en forma de peça i clicar l’opció de 720p. 

Aquí us deixo amb una petita mostra:





Si mai heu de fer un vídeo amb aquests requisits, recordeu fer-ho amb la màxima qualitat que us permeti el dispositiu que utilitzeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada