dimecres, 2 d’octubre del 2013

SCOOP.IT


Logo Scooo.it
http://www.finsmes.com/wp-content/uploads/2013/07/scoopit_bg-white.png
Scoop.it és una eina online pràctica per a realitzar i compartir les notícies més recents sobre les “paraules clau” que has triat. Al registrar-te a scoop.it, pots crear un tòpic, el qual acostuma a ser algun tema d’interès personal. Un cop escollit el gran tema, has d’introduir unes paraules que facin referència a aquest tema. Per exemple, el meu tòpic és “Educació” i les paraules que vaig introduir varen ser: escola, infància, aprenentatge, pedagogia, entre d’altres. Aleshores, el que aquesta web fa, es connectar diferents fonts d’informació com Google (blogs, actualitats), Twitter, Youtube, etc i d’aquesta manera pots veure totes les notícies relacionades amb el teu centre d’interès.

Scoop.it està pensat per a que comparteixis les noticies que més t’han impactat/agradat en forma de diari personal i d’aquesta manera els visitants del teu espai, podran veure quines són les ultimes noticies sobre educació.

És de domini particular, per tant l’elecció va a criteri del creador del tòpic. Tot i així és un eina molt recomanable ja que pots estar al dia del que succeeix a la societat de manera més centralitzada amb el que t'interessa.




La meva direcció d’scoop.it és a la barra lateral dreta, on parlo sobre el món educatiu, però no tant en l’educació en sí, sinó anant més enllà, notícies sobre buscar noves ajudes per a infants que ho necessiten, nous programes, etc. Doneu-li un cop d’ull!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada