dilluns, 9 de desembre del 2013

Twitter

Logo Twitter
http://www.tecnohotelnews.com/wp-content/uploads/2013/03/twitter-logo.png

Vaig mencionar el Twitter en una entrada anterior la qual parlava sobre una conferència a la qual vaig assistir i vam haver de fer tuits, però crec que no vaig explicar el seu funcionament. 


El Twitter és una xarxa social que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text d’una longitud màxima de 140 caràcters.
El Twitter és molt diferent a qualsevol altra xarxa social que coneixem com ara el Facebook, Tuenti.... és un lloc on no ens cal resposta de ningú. Tu com a usuari Twitter, fas un tuit o piulejada sobre algun tema que t'interessi o sobre alguna cosa que hagis fet,...



Un altre aspecte del Twitter és que tu segueixes als teus amics o famosos que vols i ells també et poden seguir a tu, però això només serveix per a que el surtin a les ultimes noticies, qualsevol persona ( a no ser que ho tinguis en privacitat ) pot veure el teu perfil de Twitter i retuitejar qualsevol tuit o marcar-lo a "Favoritos".

Ultimes notícies:


Retuits: Retuitejar un tuit d'una persona que segueixes, significa que apareix en el teu perfil: 

Twitter té moltes més funcions que aquestes, però les que us he mostrat són les principals. Aquí us deixo un vídeo per aprofundir en el món del Twitter: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada