diumenge, 29 de desembre del 2013

Power Point

Logo Power Point
http://www.juntadeandalucia.es/averroes/~cepco3/escuelatic2.0/MATERIAL/IMAGES/IMAGES2/powerpoint2.jpg
El Power Point és un popular programa de presentacions usat en diferents camps com en l’ensenyament, negocis, etc. És un programa dissenyat per a fer presentacions pràctiques amb text esquematitzat, fàcil d’entendre, animacions de text i imatges, imatges predissenyades.... si en voleu saber més entreu a http://ca.wikipedia.org/wiki/Microsoft_PowerPoint. 

L'eix central del Power Point són les diapositives, sobre les qual es fa tota la feina. S'hi pot canviar el color del fons, inserir imatges o vídeos, etc. Però s’ha d’anar amb molt de compte principalment en els colors, ja que s’ha de poder distingir bé el fons de la lletra que és el que dóna la informació.

En una presentació de diapositives Power Point no és sempre necessari mostrar la intenció comunicativa, ni que sigui un suport per a fer un discurs, ... una activitat a realitzar amb els alumnes pot ser l’anàlisi d’un poema, d’aquesta manera usar el Power Point com a una eina il·lustradora.

El Power Point ens pot ajudar molt en quant a mostrar una cosa als alumnes, no cal fer-ho un a un, és més fàcil de compartir-ho amb tots a l’hora. 

Existeixen diferents tipus de Power Point, els tradicionals i els creatius, tot i que els tots dos tenen la mateixa base: crear diapositives, afegir-hi i treure-hi objectes. La finalitat dels dos és la mateixa també, transmetre una informació, ja sigui amb text o imatges tot i que mai s’ha de sobrecarregar una diapositiva amb molt de text. 

Per tenir més informació de les presentacions en l'Educació, doneu-li un cop d'ull al blog del professor de GTIC: http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/2012/10/les-presentacions-leducacio.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada