dijous, 26 de setembre del 2013

Què és Google Drive?

Logo Google Drive
http://www.omicrono.com/wp-content/uploads/2013/06/google_drive_logo_3963.png

El segon dia a classe de GTIC, hem estat experimentant amb el Google Drive, una eina completament nova per a mi. Després d’haver escoltat l’explicació a classe i haver investigat una mica tot aquest apartat de Google, puc explicar que és i per que serveix aquest recurs.

Google Drive és un servei d’allotjament d’informació que no fa ni un any que està en funcionament, anteriorment era conegut com a Google Docs. Cada usuari parteix d’un mateix nombre d’espai gratuït per a penjar els seus arxius a la xarxa o crear-ne de nous allà mateix. Aquests arxius poden ser compartits amb una o vàries persones o només  accedir-hi l’usuari. Informació extreta de la Vikipèdia però modificada per mi. 


Google Drive permet que els dispositius ( mòbil, tableta, ordinador ) estiguin sincronitzats  i així poder accedir a la informació des de qualsevol d'ells. Podríem dir que Google Drive és una aplicació similar al Dropbox, iCloud, SkyDrive,etc...


http://www.totemguard.com/aulatotem/wp-content/uploads/2012/04/Google-Drive.png

Un cop ja coneixem que és i perquè serveix, ens han proposat una activitat grupal que consisteix en treballar l'ús d'aquesta nova eina i començar a introduir-la en el nostre dia a dia. En la següent entrada parlaré sobre les pissarres digitals i penjaré un seguit de feines que realitzarem el grup durant aquesta setmana a través de Google Drive. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada