dimarts, 24 de setembre del 2013

Les WEBQUEST

La següent informació ha estat ttrobara a la Vikipèdia i posteriorment modificada per mi:

Les webquest són una eina que forma part d’un procés d’aprenentatge guiat amb recursos majoritàriament procedents d’Internet. Aquest nou recurs promou el treball cooperatiu, l’autonomia dels estudiants i la utilització d’unes habilitats de processió d’informació a través de la percepció o també dites habilitats cognitives.

Són utilitzades com un instrument didàctic per part dels professors ja que permeten desenvolupar les habilitats de maneig d'informació del recurs WWW. D'aquesta manera els alumnes no naveguen per les webs sense rumb ja que els recursos han estat establers al mateix tems que se'ls hi ha presentat el problema. 

Aquí us deixo un vídeo de l'escola Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat on treballen les webquest a través del tema "constel·lacions zodicals". Podem veure el procés d'aprenentatge que segueix aquesta escola i agafar algunes idees que són força interessants. 



L’Edu365.cat és una pagina web educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que està destinat als alumnes i a les seves famílies. La web proporciona als professors uns recursos i serveis que serveixen de suport a l’hora de desenvolupar alguna tasca educativa.


És un portal força interessant, des d'aquí us aconsello que li doneu un cop d’ull! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada